Gigi Becali a declarat că s-a înscris în partidul AUR și că va candida pe listele acestuia pentru un loc în Camera Deputaților, în timp ce îl susține pe George Simion la funcția de Președinte al României, conform Fanatik.

„M-am alăturat AUR și îl voi susține pe George Simion la alegerile prezidențiale. Eu nu doar ca îl voi susține pe el, dar voi candida pe listele AUR pentru Camera Deputaților. Atât pot sa va spun pentru moment”

George Simion a dezvăluit că patronul campioanei României îi va fi alături în lupta pentru câștigarea funcției de președinte al României. Planul celor doi este însă unul și mai amplu.

Liderul alinaței a transmis că Gigi Becali îl va sprijini inclusiv în reconstrucția gospodăriilor afectate de inundațiile din Galați. Simon a fost dispus chiar să își oprească campania electorală pentru prezidențiale, doar ca să aibă timp să meargă în Galați și să ajute sinistrații alături de Becali.

Citește și: Robert Sighiartău, dictator în companiile familiei – Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.