Un bărbat din Beclean a ajuns luni la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier, pe DN 17, în localitatea Josenii Bârgăului. Autoutilitara pe care acesta o conducea a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un podeț din beton.

Astăzi, 23 septembrie, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru efectuarea cercetărilor, ca urmare a producerii unui accident rutier pe Drumul Național 17, în Josenii Bârgăului.

„Din primele date, un bărbat de 47 de ani din Beclean, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Vatra Dornei- Bistrița, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un podeț din beton.

În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.