Monica Săsărman, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, și primarul Ioan Pavelea au identificat soluțiile pentru finalizarea proiectului de extindere a rețelei de canalizare din comuna Coșbuc, investiție finanțată din fonduri guvernamentale în cadrul etapei a doua a Programului Național de Dezvoltare Locală.

Potrivit secretarului de stat Monica Săsărman, marți a avut loc o ședință operativă cu întreg aparatul de specialitate implicat în derularea proiectului privind extinderea rețelei de canalizare la nivelul comunei Coșbuc.

„Am arătat care au fost modificările Programului Național de Dezvoltare Locală aduse de către guvernul condus de către premierul Marcel Ciolacu, și care dau posibilitatea finalizării în condiții optime acestor investiții.

Ne vom bucura să vedem și acest obiectiv de investiții finalizat, întrucât comunitatea din Coșbuc are nevoie de finalizarea rețelelor de canalizare. Vreau să felicit administrația locală, pe domnul primar Ioan Pavelea pentru întreaga implicare și pentru buna colaborare pe care domnia sa o are cu specialiștii din Ministerul Dezvoltării”, a declarat secretarul de stat Monica Săsărman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.