Monica Săsărman, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, și primarul Traian Simionca au evaluat stadiul în care se află lucrările ce se derulează la bazinul de înot din comuna Livezile. 

„Pentru acest obiectiv de investiții, lucrările au început în anul 2021 și, din datele furnizate de reprezentanții Companiei (n. r.- Compania Națională de Investiții), stadiul în care se regăsește este undeva la peste 90 %. Primăria Livezile asigură utilitățile și aceste lucrări sunt într-un stadiu corespunzător. Am luat act în urma discuțiilor pe care le-am avut cu domnul primar de necesitățile și de aspectele pe care trebuie în continuare să le avem în vedere, fie că vorbim despre anumite lucrări de consolidare”, a declarat Monica Săsărman.

Primarul Traian Simionca a precizat că lucrările asumate de Primăria Livezile – utilități, canalizare, apă, alimentare cu energie electrică  – sunt aproape finalizate. Soluția pentru partea de încălzire va fi amplasarea unor rezervoare de gaz, dar, înainte de amplasarea acestora, a mai arătat edilul, se impune consolidarea terenului, ceea ce va necesita o suplimentare de fonduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.