Nova Power & Gas, afacerea deținută de frații Mureșan care se ocupă cu producerea și distribuirea de energie, se ceartă cu ANAF și cu Direcția Generală de Soluționare a Contestațiilor din Ministerul Finanțelor, compania având mai multe probleme fiscale de-a lungul anilor.

La finalul anului trecut, Nova Power & Gas a fost amendată cu 3% din cifra de afaceri pentru manipularea pieței energetice, astfel încât, conform datelor financiare din 2022, ar trebui să plătească 54.000.000 lei.

Compania fraților Mureșan a devenit una foarte importantă pentru viitorul energetic al României, deoarece împreună cu Nuclearelectrica a înființat societatea care urmează să implementeze mini-reactoarele nucleare, într-un parteneriat cu mai multe firme americane. Acest proiect este unul dintre cele mai importante inițiative pentru România, urmând să ajute semnificativ la atingerea independenței energetice.

Citește și: Balamuc curat în Primăria Bistrița! Argumentele cu care Floare Gaftone a convins instanța să anuleze raportul de evaluare prin care a fost notată cu “bine” (gazetadebistrita.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.