O tragedie a avut loc astăzi în localitatea Poienile Zagrei, unde un bebeluș de trei luni a decedat în urma unui incendiu care a distrus casa în care familia sa locuia. În clădire se mai afla încă un minor, care are doar un an și care a suferit arsuri de gradul I, iar bunica acestora a ieșit cu arsuri de gradul II, după ce a încercat să salveze copii.

„În momentul sosirii la locul solicitării, incendiul se manifesta generalizat la întreaga casă, pe o suprafață de aproximativ 32 mp.

În interiorul casei cuprinsă de incendiu au fost surprinși doi copii, unul în vârsta de aproximativ un an și un bebeluș, în vârstă de aproximativ trei luni. Din nefericire, bebelușul în vârstă de 3 luni a fost găsit decedat de către echipajul medical.

În încercarea de a evacua copiii, bunica a suferit arsuri de gradul II A și B pe aproximativ 25% din suprafața corpului, fiindu-i afectate si căile aeriene, aceasta a fost intubata la fata locului și transportată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD la UPU SMURD Bistrița, împreună celălalt copil care a suferit arsuri de gradul I la nivelul mâinilor.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire” a transmis IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.