Interlopul român Cristian Săndulache a fost găsit spânzurat într-o închisoare din Spania, unde a fost închis de către autoritățile iberice pentru proxenetism, el fiind condamnat la 55 de ani de închisoare, conform fanatik.ro.

Cristian Săndulache a fost descoperit fără suflare în celula sa, din închisoarea Córdoba, aici unde executa una dintre cele mai mari pedepse pentru proxenetism, arată elcomercio.es. El și fratele său Sebastian au pus la cale un grup infracțional.

Cercetările au arătat că începând din 2016, frații Săndulache au recrutat femei din România, prin metoda „lover boy”, iar apoi le aduceau în Spania unde victimele erau obligate să se prostitueze.

Profitau de naivitatea tinerelor, cu vârste între 18 și 20 de ani. Unele dintre ele aveau o situație financiară precară. Acceptau să vină în Spania cu frații Săndulache sau prietenii lor, care le promiteau că le vor găsi locuri de muncă. Însă, odată ajunse aici, erau drogate și obligate să se prostitueze.

Femeile își desfășurau activitatea în cluburi și bordeluri, unde erau terorizate, bătute, umilite, înfometate și violate, iar dacă refuzau să întrețină relații sexuale cu bărbații veniți în localuri, victimele erau supuse unor tratamente de nedescris.

Citește și: CJP Bistrița-Năsăud: Noutățile introduse de Legea nr. 360/2023 privind sistemul public de pensii (gazetadebistrita.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.