Poveste alegerilor locale din 9 iunie a fost închisă la Biroul Electoral Central (BEC), a anunțat joi deputatul Daniel Suciu, într-o conferință de presă.

Liderul PSD Bistrița a precizat că miercuri a fost închisă povestea alegerilor locale din 9 iunie, prelungită de mai multe contestații făcute de PNL atât la Biroul Electoral Județean, cât și la Biroul Electoral Central.

Potrivit acestuia, urmează ca rezultatul oficial al alegerilor să fie publicat în Monitorul Oficial:

„Chiar ieri a fost la Biroul Electoral Central a închis povestea alegerilor din 9 iunie și transmis către Monitorul Oficial rezultatul acestor alegeri. Vreau să mai spun o singură frază pentru cei care nu au simțul realității și nici astăzi nu înțeleg că au pierdut alegerile: Partidul Social-Democrat, în anul 2020, a plecat în opoziție având jumătate din scorul PNL„, a declarat Daniel Suciu,

Totodată, liderul social-democrat a criticat atitudinea actualului edil al orașului, Ioan Turc, care nu doar că nu l-a felicitat pe Gabriel Lazany pentru rezultatul obținut, ci nu ar fi vrut să stea la masă cu noul primar pentru a discuta pe marginea situației din Primăria Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.