Daniel Suciu, vicepreședinte al Camerei Deputaților, este la un pas să devină președinte al Camerei Deputaților în sesiunea care va începe în această toamnă.

Acest lucru este posibil în condițiile în care, Alfred Simonis, preşedintele interimar al  Camerei Deputaților, a anunţat că va renunţa la această funcţie de luni 2 septembire, pentru a-şi putea prelua funcţia în care a fost ales, cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

„De luni, 2 septembrie, voi renunţa la preşedinţia Camerei Deputaţilor, mă voi retrage necandidând la altă poziție din Parlamentul României. Așa cum am mai spus, las bucuros a treia poziţie în Statul Român pentru prima poziţie în judeţul Timiş. Încet, încet ne apropiem de perioada în care vom depune jurământul și ne vom prelua mandatele în viitorul consiliu. Spuneam încă din campania electorală că nu voi renunţa la funcţia de preşedinte al CJ Timiş, după ce voi fi ales, primul pas este să renunţ de a candida la președinția Camerei Deputailor și la orice altă funcţie din Parlament”, a declarat Alfred Simonis, joi, într-o conferinţă de presă susținută la sediul PSD Timiș.

Întrebat cine va prelua interimatul, Simonis a răspuns că decizia se va lua luni în şedinţa grupurilor parlamentare din Camera Deputaţilor.

„Cel mai probabil, Daniel Suciu va fi viitorul președinte al Camerei Deputaților”, a spus Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.