Pe parcursul zilei de ieri a ieșit în presă informații din interiorul organizației județene PNL, conform cărora mai mulți membrii din BPJ și-ar fi dat demisia, astfel încât președintele filialei Ioan Turc și-ar fi pierdut poziția. Această informație a apărut inițial în bistriteanul.ro, dar mai mulți politicieni au reacționat imediat.

Ioan Turc a trimis un răspuns oficial: „PNL Bistrița-Năsăud are astăzi, 26 august 2024, același președinte, în persoana subsemnatului, iar conducerea filialei județene este aceeași, cunoscută de colegi și de opinia publică.

Cei care v-au informat că astăzi, la București, au ajuns demisiile a mai mult de jumătate din membrii Biroului Politic Județean al PNL Bistrița-Năsăud v-au indus într-o regretabilă eroare întrucât unii dintre colegi au revenit asupra deciziei de a demisiona, iar alții nu aveau calitatea de membru al BPJ. Prin urmare nu a fost dizolvată ”de drept” nicio conducere.

Încercarea unor colegi de a se plasa în vârful listelor de candidați pentru Camera Deputaților și Senat fără a respecta procedurile partidului și fără a obține votul de încredere al colegilor va fi sortită eșecului întrucât organizația județeană nu va face rabat de la aceste reguli” a transmis Ioan Turc.

Și Daniel Buda a venit cu clarificări: „Cunosc și am avut contacte astăzi cu partidul. Știu foarte bine situația. E una complicate și complexă. Am convocat mâine seară, la ora 18.00, o nouă întâlnire să vedem ce avem de făcut. Problema asta trebuie lămurită”.

Citește și: Vești bune pentru persoanele care au pensii sub 3.000 lei! Ce se va întâmpla de la 1 octombrie (gazetadebistrita.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.