Un bărbat din Prundu Bârgăului s-a ales cu dosar penal, dar și cu ordin de protecție, după ce, beat fiind, și-a agresat un fiu și mai apoi și-a amenințat soția cu bătaia.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați luni cu privire la un scandal într-o familie din Prundu Bârgăului.

„La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 47 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat fizic pe unul dintre fii săi. Ulterior, conflictul ar fi degenerat, bărbatul fiind la rândul său lovit de către fiul cel mare. Totodată, bărbatul de 47 de ani ar fi adresat amenințări cu acte de violență la adresa soției sale, creându-i acesteia o stare de temere.

În urma celor constatate și a evaluării riscului, polițiștii au constatat oportunitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului continuă documentarea faptelor în cadrul unui dosar de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.