Ministrul Bogdan Ivan și-a anunțat și el susținerea față de Marcel Ciolacu în discursul pe care l-a ținut ieri la Congresul Național PSD, acesta aducând doar cuvinte de laudă față de șeful său.

„Dacă eu, Bogdan Ivan, sunt ministrul care omoară birocrația, vă spun CLAR că asta nu s-ar fi putut întâmpla fără Marcel Ciolacu, cel care va rămâne în in istorie ca prim ministrul care a digitalizat serviciile publice românești. Ăsta e adevărul și nu va putea fi negat de nimeni. Avem 3 motive simple pentru care să îi il susținem cu toate forțele pe Marcel Ciolacu:

Marcel Ciolacu – Prim-ministrul. Un exemplu care vorbește de la sine despre mandatul său de premier: prin măsura de plafonare a prețurilor la o gamă variată de produse de bază, Marcel Ciolacu a făcut ce face orice lider adevărat: îi apară pe cei mai vulnerabili. În cazul ăsta de o inflație galopanta, ce a afectat tot mapamondul, în perioada post-pandemie.

Marcel Ciolacu – Președintele PSD. Sub conducerea lui Marcel Ciolacu, PSD a performat și s-a reinventat fără a-și pierde trăsăturile definitorii. PSD e acum un partid respectat la nivel european și un partener de dialog pentru socialiști europeni de marcă, precum Pedro Sanchez sau Olaf Scholz.

Marcel Ciolacu – Omul. Colaboratori apropiați sau adversari politici, toți vor recunoaște la unison ceea ce eu am simțit constant pe propria piele: Marcel Ciolacu e un parolist, un om de cuvânt. Dacă ai bătut palma cu el, rămâne bătută. Nu te prostește, nu te vinde, nu îți umple capul cu promisiuni” a transmis Bogdan Ivan în discursul său.

Citește și: Experții JASPERS au solicitat Aquabis să aducă dovezi că MasterPlanul de Apă și Canal nu afectează mediul (gazetadebistrita.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.