imagine reprezentativă

Un bărbat de 71 de ani a murit în mod tragic astăzi, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se intra cu bicicleta pe un drum județean. Accidentul a avut loc în Nimigea de Jos, dar din păcate manevrele aplicate de către medicii nu au reușit, iar decesul a fost declarat la locul coliziunii.

„Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Județean 172, în localitatea Nimigea de Jos.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 71 de ani, din Nimigea de Jos, care se deplasa pe bicicletă, a fost acroșat de o autoutilitară condusă de un bărbat de 36 de ani, din Bistrița în momentul în care biciclistul a pătruns pe drumul județean.

În urma impactului, biciclistul a fost rănit, iar în ciuda eforturilor echipajului medical sosit la fața locului, acesta a decedat.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului” a transmis IPJ

Citește și: Mesaje populiste din partea ISU BN: icoanele care nu ard – Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.