În această dimineața a avut loc un accident pe DN17 între Crainimăt și Viișoara, un șofer de 68 de ani intrând în coliziune cu o altă mașină, astfel încât acesta a trebuit să fie transportat la Spitalul de Urgențe.

„Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat de la locul accidentului un bărbat în vârstă de 68 de ani, conștient, stabil, prezenta un traumatism cranian și un traumatism toraco-abdominal. După stabilizare a fost transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite. Celelalte două persoane implicate în accidentul rutier au refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Bistrița.

IPJ Bistrița a venit cu mai multe detalii: „În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit la un accident rutier semnalat pe Drumul Național 17, între Crainimăt și Viișoara. La locul evenimentului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 68 de ani din Cristur-Șieu a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani din Dobric. În urma impactului dintre cele două autoturisme, șoferul de 68 de ani a fost rănit. Acesta a fost ulterior transportat la spital”.

Citește și: Mesaje populiste din partea ISU BN: icoanele care nu ard – Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.