Pe 20 august, polițiștii din județul Bistrița-Năsăud au depistat două cazuri grave de încălcare a regimului rutier, în urma unor controale de rutină.

În localitatea Zagra, polițiștii au oprit în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat de 57 de ani. Verificările au scos la iveală că acesta nu deținea permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, fiind astfel interzis să conducă pe drumurile publice. Deși testarea cu aparatul alcooltest a arătat un rezultat negativ, bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis. Cercetările sunt în desfășurare sub coordonarea Poliției Secției 6 Rurală Năsăud.

În aceeași zi, în jurul orei 23:30, polițiștii din Beclean au oprit un autoturism care circula prin localitatea Cociu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar cercetările sunt continuate de Poliția orașului Beclean pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor. Ambele cazuri subliniază importanța controalelor rutiere în menținerea siguranței pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.