S-a sistat furnizarea apei potabile pe str. Sucevei din Bistrița și pe arterele adiacente în vederea remedierii avariilor apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

”Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil. Menționăm faptul că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, a anunțat Aquabis.

Compania de apă a transmis ulterior următorul comunicat:

”Ca urmare a avariilor consecutive apărute pe rețeaua de distribuție a apei de pe strada Sucevei, preponderent pe fondul vechimii rețelei, Aquabis SA informează abonații afectați că pe parcursul zilelor următoare se va proceda la reabilitarea integrală a tronsonului de rețea de pe această stradă. În contextul derulării lucrărilor de înlocuire a rețelei, compania noastră este nevoită să recurgă la sistarea furnizării apei potabile pe parcursul următoarelor 4 zile, în intervalul orar 09-16. De asemenea, informăm abonații că pe toată durata desfășurării lucrărilor de reabilitare, cisterna cu apă potabilă va sta la dispoziția locatarilor. Auabis SA îi asigură pe abonați că societatea depune toate eforturile și angrenează toate resursele și logistica din dotare pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.