Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat vineri seara că europarlamentarul Daniel Buda va prelua coordonarea filialei PNL Bistrița-Năsăud. Decizia a fost luată după o întâlnire desfășurată la Bistrița, la care au participat liderii locali, primari și parlamentari liberali, conform informațiilor transmise de Agerpres.

Nicolae Ciucă a fost însoțit de Lucian Bode și Dan Motreanu la această întâlnire.

„Împreună cu colegii din organizația PNL Bistrița-Năsăud, am analizat rezultatele alegerilor din iunie și am discutat despre obiectivele pentru următoarele scrutinuri. Scorurile obținute, 44% în municipiul Bistrița și aproape 35% la Consiliul Județean, demonstrează că eforturile noastre încep să dea roade, dar avem încă mult de muncă. Îi mulțumesc europarlamentarului Daniel Buda pentru că a acceptat să fie coordonatorul și responsabilul întregii activități a organizației județene. Avem încă multe de făcut pentru a continua și finaliza proiectele de dezvoltare și modernizare din municipiu și județ,” a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

Alegerile locale din 9 iunie au adus o schimbare în Bistrița, unde președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a pierdut funcția de primar, fiind învins de candidatul PSD, Gabriel Lazany.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.