• Parlamentarii britanici vor să-l aducă pe Musk în faţa parlamentului pentru a-i solicita explicaţii despre rolul X în revoltele din oraşele din Marea Britanie.
  • Musk a afirmat că „războiul civil este inevitabil” în Regatul Unit, iar platfoma este acuzată că a făcut identificarea greşită a agresorului.

Elon Musk ar putea fi convocat pentru o discuţie cu parlamentari britanici cu privire la rolul X în revoltele care au zguduit Marea Britanie în ultima săptămână, precum şi legate de propriile sale comentarii despre violenţe. 

Deputaţii laburişti Chi Onwurah şi Dawn Butler, care concurează pentru a prezida comisia parlamentară pentru ştiinţă, inovare şi tehnologie, au declarat pentru Politico că îl vor presa pe proprietarul X şi pe alţi directori din domeniul tehnologiei să răspundă la întrebări despre rolul platformelor de social media pe fondul tulburărilor tot mai mari din Regatul Unit. 

Duminică, Elon Musk a scris că „războiul civil este inevitabil” în Regatul Unit şi a susţinut că răspunsul poliţiei din Marea Britanie a fost „unilateral”. De asemenea, platforma este acuzată că în mod eronat a transmis că agresorul copiilor este un solicitant de azil ceea ce a stârnit furia britanicilor. 

Violenţele au izbucnit după ce săptămâna trecută o persoană a atacat mai mulţi copii într-un centru de activităţi din Southport. Trei copii au murit şi alţii au fost răniţi. 

1 COMENTARIU

  1. Asta-I putred de bogat da e sarit de pe fix. In toate iesirile si declaratiile politice are treaba cu razboiului civil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.