Prim-ministrul României Marcel Ciolacu face glume despre cartea lui Ciucă, încercând să evite un răspuns direct în ceea ce privește campania Partidului Național Liberal, care are în plan promovarea capodoperei „Un ostaș în slujba țării” cu patru milioane de euro, transmite news.ro.

„Am înţeles că au fost folosite la lansarea unei cărţi. O să fie un best-seller, sunt ferm convins, mai ales că ţinem cont de ce promovare a avut” a declarat astăzi Marcel Ciolacu în cadrul unei conferințe de presă, după ce inițial voia să evite întrebarea.

Astăzi, jurnaliștii de la snoop.ro au dezvăluit că PNL vrea să cheltuie patru milioane de euro pentru a promova cartea scrisă de președintele partidului. În acest fel, fața lui Nicolae Ciucă va apărea pe 400 de panouri publicitare în toată țara, ei reușind să fenteze legea: în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare și locale, partidele politice nu au voie să aibă reclame de dimensiuni mai mari de A4. Prin faptul că se promovează o carte și nu un candidat, fața lui Ciucă a rămas pe marginile autostrăzilor.

Citește și: PNL pariază 4 milioane de euro pe ostașul Ciucă – Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

1 COMENTARIU

  1. „Râde hârb de oală spartă”. Premierul Marcel Ciolacu nu-i cel mai în măsură să facă glume despre cartea lui Ciucă, atâta timp cât nici el nu-i mai breaz când vine vorba de gafe.
    Pe de altă parte în cazul lui Nicolae Ciucă se potriveste zicala „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“. Ciucă nu-i în stare să articuleze două cuvinte si este greu de crezut că el a scris cartea despre sine intitulată „Un ostaș în slujba țării”.
    (Vezi: https://www.catavencii.ro/un-impostor-in-slujba-tarii/)
    Oricum, chiar în titlul cărții s-a strecurat un pleonasm. Prin definitie, ostaș inseamna o persoană care slujește în armata unei țări. Poate că înainte Ciucă trebuia să consulte „Dicționarul ortopedic” al Alinei Gorghiu (VIDEO Ministra Justiției, Alina Gorghiu, gafă într-o emisiune radio, unde a încurcat termenii ”ortopedic” și ”ortoepic”: „Acum avem varianta de feminin la ministru, în dicționarul ORTOPEDIC și ortografic al Limbii Române”)
    Prin urmare, lăsând gluma de-o parte, expresia ostaș în slujba țării, este un pleonasm. Din acest motiv, dar si din altele, titlul putea fi formulat simplu „Un ostaș”: (Vezi: https://www.cotidianul.ro/un-ostas-si-cam-atat/)
    Pe de altă parte, pe cine interesează o carte cu aspecte din viata personală a ostașului Nicolae Ciucă , atâta timp cât intrând în politică s-a dovedit o nulitate.
    Ba mai mult, individul mai are o uriasă problemă nelămurită legată de plagiatul tezei sale de doctorat:
    (https://www.edupedu.ro/tag/plagiat-nicolae-ciuca/)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.