Paul Stănescu, secretarul general al PSD a anunțat că partidul își dorește o colaborare cu PNL și 2025, aceștia fiind dispuși să continue și printr-o alianță, și printr-o coaliție, transmite digi24.ro. Același lucru îl spune și Premierul Marcel Ciolacu, președintele social-democraților, el afirmând la începutul anului că „nu văd o altă construcţie politică, în acest moment, pentru anul 2025”.

„Deocamdată, nu. Noi ne dorim în continuare, ce au spus toţi colegii mei, inclusiv preşedintele Marcel Ciolacu, ne dorim să avem şi din 2025 o colaborare cu PNL-ul, nu ştiu, coaliţie, alianţă, nu ştiu ce să vă spun la ora asta, pentru că e prematur să-mi dau cu părerea, dar sigur că e nevoie. Toată lumea a dus în derizoriu termenul de stabilitate. Eu chiar cred, sunt convins de lucrul ăsta. Am o vârstă, ştiu multe lucruri, sunt convins că în România e nevoie de stabilitate în contextul geopolitic actual”, a declarat Paul Stănescu.

1 COMENTARIU

  1. Greu de presupus că această monstruoasă coalitie PSD-PNL clocită in 2021 de locatarul de la Cotroceni, va mai putea rezista chiar si pana la alegerile parlamentare din 1 decembrie, 2024, in urma atacurilor reciproce din partea liderilor mediocri ale celor doua partide. Cel mai virulent atac a venit recent din partea preşedintelui PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina la adresa liderului PNL, numindu-l plagiatorul dovedit Nicolae Ciucă, acest Moş Teacă al PNL, care a plecat absolut degeaba în Statele Unite ale Americii!
    Intâmplător sau nu, preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina numindu-l pe Nicolae Ciucă, „acest Moş Teacă al PNL”, face aluzie la cartea lui Igor Bergler, intitulată „Moş Teacă cel nou- Ciuca bătăilor lui Klaun Împărat şi alte schiţe”, apărută in anul 2003, la Editura BOOKZONE, în colecţia Republica infractorilor.
    Cartea este un pamflet în care aventurile lui Mos Teaca cel Nou dezvaluie istoria unui tinut în tranzitie, în care obedienta, lăcomia si cinismul îti garantează un loc căldut intr-un ecosistem bizar, populat de o menajerie de personaje precum Varanul, Parcel Ciolanu, Limbricel Răscrăceanu-Cotet, Sfânta Eutopsia Parfumata si Lucretiu Sasebude.
    (Vezi: https://www.news.ro/cultura-media/mos-teaca-cel-nou-ciuca-batailor-lui-klaun-imparat-si-alte-schite-o-istorie-vesela-a-unei-lumi-triste-noua-carte-semnata-igor-bergler-in-librarii-din-11-aprilie-1922405505132023041021087010)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.