Un bărbat din Feldru care circula pe bicicletă prin localitate, pe a ajuns, luni, la spital, după ce a fost lovit de un autoturism.

La locul accidentului au intervenit echipajul de prim ajutor SMURD, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și elicopterul SMURD.

Victima a fost găsită in stare de inconștiență și a fost transportată de urgență cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița.

La locul accidentului au intervenit și polițiștii.

„Polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit pentru efectuarea de verificări, ca urmare a unui accident rutier, produs pe Drumul Național 17D.

Din primele date, un tânăr, de 25 de ani, din județul Buzău, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza localității Feldru, a intrat în coliziune cu o bicicletă cu care se deplasa un bărbat, de 71 de ani, din Feldru.

Accidentul s-a soldat cu rănirea biciclistului, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.