Un bistrițean în vârstă de 33 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce a spart un chioșc în miez de noapte pentru a-și procura câteva pachete de țigări.

Incidentul a avut loc în cursul nopții trecute, pe strada Împăratu Traian din Bistrița. Într-un moment de disperare provocat de lipsa țigărilor, bistrițeanul în cauză a luat o decizie nechibzuită și a spart geamul unui chioșc pentru a obține ceea ce își dorea.

Descoperind scena, un jandarm care se afla în afara orelor de serviciu a imediat alertat colegii din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean, Georgeta Cășvan, a declarat: „Un bărbat aflat în timpul liber a observat un individ spărgând geamul unui magazin de ziare situat pe strada Împăratul Traian, în încercarea de a pătrunde în interior. Jandarmul a solicitat intervenția colegilor noștri în jurul orei 00.49. Bărbatul de 33 de ani, domiciliat în municipiul Bistrița, a mărturisit că a recurs la această acțiune deoarece știa că în astfel de locații se găsesc și țigări și că își dorea câteva pachete”.

În prezent, bistrițeanul este cercetat în cadrul unui dosar penal pentru furt calificat, iar autoritățile vor decide măsurile legale care vor fi luate în acest caz. Incidentul servește drept memento că acțiunile impulsive pot avea consecințe grave și că legea trebuie respectată în orice împrejurare, scrie Bistriteanul.ro.

Citește și: Un clujean liberal numit într-o funcție cheie în Guvernul Ciolacu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.