Poliţia comunitară a blocat, miercuri, în jurul prânzului, maşina personală a preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud (CJ BN), Liviu Rusu.

Preşedintele a fost nevoit să aştepte mai bine de o jumătate de oră deblocarea automobilului, şi asta abia după ce a anunţat factorii de răspundere.

 

Evenimentul a avut loc pe Bulevardul Republicii, cu puţin înaintea amiezii, Liviu Rusu aflând-se în zonă cu maşina personală. "Într-adevăr eu am greşit, parcând neregulamentar, fără să îmi dau seama. Dar am fost nevoit să aştept mai bine de o jumătate de oră, până să vină cei în drept să îmi deblocehze roata maşinii. Şi asta după ce am sunat factorii de răspundere. De fapt în acest mod a aflat şi presa de incident de la cei din primărie. Ceea ce mă bucură însă, este faptul că nu se face diferenţă între cetăţeni, adică nu contează dacă eşti o persoană importantă sau un simplu cetăţean. Important este că se aplică legea, şi acesta este un aspect benefic", a declarat pentru Gazeta de Bistriţa preşedintele CJ BN, Liviu Rusu.

 

Liana Mureşan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.