Paul Păcuraru, ex-ministrul Muncii, este implicat într-un scandal sexual. Începând de luni, în presa centrală au fost publicate fotografii şi înregistrări video, realizate cu o cameră web de către o persoană cu care Păcuraru purta discuţii pe Yahoo Messenger, şi unde politicianul este filmat în timp ce se masturba.

 În prima parte a înregistrării, politicianul, aflat la domiciliul său, este surprins într-o ţinută extrem de lejeră, doar în maiou şi chiloţi, întreţinând o conversaţie pe internet. În partea a doua, Paul Păcuraru se dezbaracă de maiou, după care este surprins într-o ipostază şocantă – îşi coboară chiloţii şi începe să-şi maseze  organul genital în faţa camerei web.

În legătură cu aceste înregistrări, fostul ministru al Muncii a recunoscut în presa centrală că în prima parte a filmului este el, "dar mai departe este o făcătură". Păcuraru a mai precizat că misterioasa persoană care l-ar fi filmat este de origine română şi este stabilită la Munchen. "Am depus deja o plângere împotriva acelei persoane la poliţia germană, deoarece este vorba despre o infracţiune informatică şi un trucaj ordinar. Adică, in film, pur şi simplu nu eram eu! În primele imagini eram eu, dar mai departe totul este o făcătură", a declarat fostul ministru, citat de CAN CAN, precizând totodată că în timpul în care a fost filmat încerca să rezolve nişte probleme de serviciu, întrucât consilierii săi erau în concediu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.