Sâmbătă, 9 mai, în municipiul Bistriţa va avea loc cea de-a patra ediţie a Concursului de alergare pe şosea “Gabriela Szabo”- Ziua Europei.

Competiţia va începe la ora 10:30 la Colegiului Naţional “Liviu Rebreanu” din localitate.

 

Iniţiat din dorinţa de a descoperi noi talente care să calce pe urmele marii campioane Gabriela Szabo şi pentru a încuraja practicarea sportului în rândul tuturor generaţiilor, Crosul ”Gabriela Szabo” se adresează deopotrivă sportivilor care practică atletismul de performanţă la toate categoriile de vârstă şi tinerilor din şcoli şi licee care doresc să se bucure de beneficiile aduse de mişcarea în aer liber.

Ca şi în anii precedenţi, la Concursul de alergare pe şosea “Gabriela Szabo”- Ziua Europei”s-au înscris numeroşi atleţi de renume şi veterani ai acestui sport, precum şi sportivi amatori din toată ţara.

 

Competiţia se va desfăşura pe 12 categorii de vârstă, de la copii până la seniori şi veterani, cu începere de la ora 10.30. Startul se va da din curtea Colegiului Naţional “Liviu Rebreanu”, loc în care se va desfăşura şi festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.