Tocilarii nu sunt vazuti cu ochi buni in general, din cauza firii lor timide, a greutatii fie prea mari, fie prea mici, a interesului relativ mic pentru felul cum arata si alte motive asemanatoare.
Astfel, atunci cand vine vorba despre viitor, ei sunt ultimii candidati pentru lista de posibile vedete. Totusi, unii dintre acestia au ajuns cele mai mari staruri, conform Cracked.com.
Natalie Portman
Atunci cand avea 10 ani, un reprezentant de la Revlon a intrebat-o pe Natalie daca vrea sa urmeze o cariera in modeling. Aceasta a refuzat, spunand ca i-ar placea mai degraba sa devina actrita. Mai tarziu, in liceu, a continuat sa invete chiar daca era intr-o scoala in care colegii erau interesati de sex si cum sa foloseasca arme de foc.
La premiera "The Phantom Menace", Natalie, care juca in film, nu a participat pentru ca a invatat pentru examene. Aceasta atitudine a ajutat-o sa intre la Harvard.
Natalie Portman inteligenta studii limbi straine
A fost cercetator asistent intr-un laborator de psihologie, lucrand pentru cel mai tanar profesor din istoria Harvard-ului, Alan Dershowitz.
Pana sa isi ia diploma de absolvire, a mai studiat alte 4 limbi in afara de ebraica, limba cu care a crescut, a publicat de 2 ori in jurnale stiintifice si a omorat o gramada de extraterestri prin filme.
Kate Beckinsale
Kate are un talent deosebit pentru limbile straine, dar a scris si o serie de povesti si poeme, primind premiul W.H. Smith Literary Award de doua ori la rand. Aceasta pasiune probabil a descoperit-o la Universitatea Oxford, unde Beckinsale a facut master in franceza, germana si rusa.
Mai avea un pic pana sa devina cea mai sexy… bibliotecara, cand a renuntat, pentru a juca in filme si a deveni o vedeta internationala.
Kevin Grevioux
Kevin Grevioux, care l-a jucat pe Raze in Underworld, a fost cercetator asistent la celebrul Institut National de Sanatate din America, primindu-si diploma in microbiologie la Universitatea Howard.
In timp ce isi urma masterul in inginerie, Grevioux a descoperit ca este mai interesat de filme si s-a mutat la Los Angeles. Rolul Raze a fost perfect pentru el, cum era si normal, caci tocmai Kevin a scris filmul.
Dolph Lundgren
In ciuda filmelor sale bazate pe violenta, in general, Dolph are un IQ de 160 si a absolvit Institutul Regal de Tehnologie din Suedia, luandu-si master-ul in inginerie chimica. Apoi i-a fost acordata o bursa totala la MIT.
La doar 2 saptamani dupa acest eveniment, el si-a calculat cu prezicie stiintifica viitorul si a considerat ca mai bine isi face o cariera in cinematografie.
De mentionat este si ca stie sa vorbeasca 5 limbi: franceza, suedeza, germana, engleza si italiana si ca are o centura neagra (3 dan).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.