Un sucevean este cercetat pentru furt de către polițiștii bistrițeni, după ce a lăsat-o fără 2.000 lei pe o bătrână din Josenii Bârgăului. Bărbatul a intrat joi în casa femeii, sub pretextul că are de vânzare perne și pilote.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 4 februarie, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au identificat un bărbat de 30 de ani din Fălticeni, județul Suceava, bănuit de comiterea unui furt.

Prejudiciul, în valoare de peste 2.000 de lei, a fost recuperat și restituit păgubitei, o femeie de 77 de ani din Josenii Bârgăului.

„Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că bărbatul ar fi intrat în locuința femeii cu acordul acesteia, sub pretextul vânzării unor produse – perne și pilote, iar într-un moment de neatenție i-ar fi sustras femeii portofelul în care se aflau suma de 2.000 de lei și documentele personale”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului continuă cercetările în acest caz, urmând ca finalizarea acestora să fie dispusă soluția legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.