Deputatul PNL Robert Sighiartău a dat o veste bună locuitorilor orașului Beclean, dar și șoferilor care au de tranzitat acest oraș. În cele din urmă, centura ocolitoare a Becleanului va beneficia de finanțare prin intermediul Programului Operațional de Infrastructură Mare (POIM).

”Vom avea centura ocolitoare la Beclean! Guvernul PNL investește în dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud! Varianta ocolitoare a orașului Beclean a primit avizul cu privire la finanțarea prin Programul Operațional de Infrastructură Mare potrivit Ordinului ministrului Transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, avizat de colegul meu Marcel Boloș – ministrul Fondurilor europene la propunerea Ministerului Transportului, Infrastructurii și Comuncațiilor, condus de Lucian Bode!”, a anunțat Robert Sighiartău prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

Potrivit unui studiu de fezabilitate aprobat anul trecut, valoarea investiției în realizarea unei variante ocolitoare a orașului Beclean este estimată la circa 15 milioane de euro, iar aceasta ar urma să facă legătura între DN 17 și DN 17D și ar cuprinde și un viaduct cu o lungime de 500 de metri. De asemenea, varianta de ocolire a orașului Beclean va face legătura dintre Drumul Expres DX4A Dej-Beclean-Bistrița și Drumul Trans Regio TR45 Beclean-Salva. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.