Ca femeie, nu ai de unde sa stii exact ce se intampla in mintea unui barbat, la ce se gandeste atunci cand face sex si ce asteptari are de la tine, in afara de cele clasice.
De prea putine ori auzi pe cineva vorbind despre orgasmul unui barbat. De ce se intampla acest lucru inca nu stim exact, dar asteptam rezultatele unui studiu intreprins de cercetatorii britanici. Sunt cel putin 10 lucruri pe care iubitul tau ar vrea sa le stii despre orgasmul masculin.

1. Vrea preludiu la fel de mult ca tine
Barbatul are nevoie de preludiu cel putin la fel de mult ca femeia. Tu ai nevoie de preludiu pentru a te pregati fizic pentru actul sexual, in timp ce el are nevoie de preludiu pentru a se pregati mental. Ar vrea sa stii si tu acest lucru si sa nu mai crezi ca daca penisul lui este in erectie lucrurile vor decurge bine. Joaca-te cu penisul lui cateva minute si iti va cadea la picioare.

2. Vrea sa fii mai draguta cu testiculele lui
Partenerul tau isi doreste enorm sa te concentrezi si pe rasfatarea testiculelor, dar ar vrea sa stii ca nu trebuie sa le masezi si sa le strangi in pumn ca pe un burete. Ii creezi un disconfort teribil cand faci acest lucru si nu reusesti decat sa-i strici minunatia de orgasm.

3. Vrea sa preiei controlul
Niciun barbat nu vrea sa aiba o femeie lenesa in timpul sexului, motiv pentru care iti recomandam sa preiei controlul din cand in cand si sa nu astepti sa faca el toata treaba. Ar vrea sa stii ca va avea un orgasm mult mai puternic daca stai deasupra lui si conduci jocul erotic.

4. Vrea sa nu mai atentezi la integritatea lui corporala
Mai mult ca niciodata, partenerul tau ar vrea ca tu sa stii ca nu-i place cand iti infigi unghiile lungi in pielea de pe spate, doar ca sa-i arati cat de puternice sunt trairile tale. Daca ar avea orgasm in momentul respectiv, cu siguranta ar fi unul chinuit.

5. Vrea sa nu-i mai bagi limba in ureche
Ca lobul urechii este o zona erogena, stie toata lumea. Ceea ce ar vrea iubitul tau sa stii in mod special este ca nu-i place cand limba ta aluneca de pe lob in interiorul urechii. Ii oferi o senzatie neplacuta si ii distragi atentia de la orgasm.

6. Vrea sa nu mai tipi atat de tare
A geme este una, a tipa este alta. In timp ce prima varianta este apreciata de iubitul tau, nu acelasi lucru se poate spune si despre a doua. Partenerul tau ar vrea sa nu mai tipi atunci cand ai/are/aveti orgasm.

7. Vrea sa nu-ti mai spuna "te iubesc" la fiecare 5 secunde
In timpul sexului, iubitul tau este concentrat asupra sarcinii pe care trebuie sa o duca la bun sfarsit, iar cand ii ceri din 5 in 5 secunde sa-ti spuna "te iubesc", isi pierde toata concentrarea.

8. Vrea sa poata adormi dupa sex
Partenerul tau ar vrea din tot sufletul sa il lasi sa adoarma dupa sex si dupa orgasmul de vis pe care tocmai l-a avut.

9. Vrea sa-l mangai dupa sex
Partenerul tau se intreaba mereu de ce dupa fiecare partida de sex doar tu esti rasfatata cu mangaieri si sarutari. I-ar placea si lui sa fie rasfatat. Ar vrea sa-i atingi pectoralii transpirati si sa-i spui ca ai avut parte de o partida extraordinara.

10. Vrea sa nu mai mimezi orgasmul
Chiar daca tu incerci prin diverse metode sa ii demonstrezi ca ai orgasm, adica joci mima, el ar aprecia sinceritatea ta si chiar ar prefera sa-si imbunatateasca performantele sexuale pentru ca tu sa te bucuri de clipe minunate in compania lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.