Anca Badiu a vorbit la CANCAN TV despre perioada extrem de dificilă prin care a trecut. Artista a mărturisit că timp de câteva zile nu a reuşit să închidă un ochi.
După cum a spus şi pentru CANCAN.ro, Ancăi îi era teamă să nu se asfixieze, aşa că nu dormea şi făcea atacuri de panică.
"Sunt obosită. am stat mult în casă, m-am izolat, pentru că voiam linişte. Nu am mai vrut să aud de nimeni, nici la TV nu m-am mai uitat", a declarat fosta componentă a trupei Class la Acasă TV.
"Mi-era teamă că mă voi asfixia. Eram frustrată că munceam mult, iar piesele mele nu erau difuzate. Îmi lăsasem viaţa personală pe locul doi. În plus, mă îngrăşasem mult şi simţeam că muncesc degeaba", a completat ea.
Totul a culminat la un momdent dat cu o senzaţie apăsătoare de sufocare: "M-am dezbrăcat complet şi m-am băgat sub duş. Am făcut un duş rece pentru că îmi venea să ies din casă şi să ţip, de frică, nici nu ştiu de ce. Nu îmi explic ce s-a întâmplat, am crezut că este de la astm, dar medicul mi-a spus că nu a fost de la asta. O persoană care are astm şi mai are şi atacuri de panică…vă daţi seama?".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.