Un consilier local din Beclean a inițiat o petiție prin care cere administrației locale să monteze limitatoare de viteză pe aleile din zona caselor de vacanță de la Băile Figa. Consilierul Caius Cârcu (PMP) spune că în această zonă se circulă cu viteză și chiar s-au produs accidente rutiere.

”Solicităm de urgență adoptarea unei măsuri de siguranță! Pe aleile dintre cabanele de la Băile Figa se circulă cu viteză de raliu. Am formulat în numele proprietarilor de cabane o petiție către Primăria Beclean pentru a fi instalate acolo praguri de limitare a vitezei. În doar câteva zile au avut loc aici două accidente din cauza vitezei, soldate ‘din fericire’ doar cu daune materiale serioase. Nu putem aștepta să se petreacă lucruri mai grave! Tabelele cu semnăturile pentru susținerea petiției se găsesc la Căsuțele Reea Băile Figa (în satul de vacanță), la magazinul 1001 articole (peste drum de poștă) și la mine. Haideți să semnăm și să susținem împreună rezolvarea acestei probleme!”, a scris pe pagina personală de pe o rețea de socializare consilierul Caius Cârcu.

În petiția formulată, Caius Cârcu precizează că montarea unor limitatoare de viteză este absolut necesară pentru a evita producerea unei tragedii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.