Polițiștii din Bistrița au întocmit dosar penal unui tânăr în vârstă de 28 de ani, pe care l-au oprit în trafic pentru un control de rutină și pe care l-au testat cu aparatul Drug Test. Rezultatul în cazul acestuia a fost pozitiv.

”În noaptea de 9/10 iulie, în urma activităților de monitorizare a traficului, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 28 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive. Autoturismul a fost oprit în trafic, pentru control, în jurul orei 02.25, iar în urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 28 de ani, din Bistrița”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma testării șoferului cu aparatul DRUG TEST 5000 rezultatul a fost pozitiv și  a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice în vederea determinării substanțelor psihoactive consumate.

Polițiștii Biroului Rutier Bistrița au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.