FOTO: Radu Sîrbu - www.mesager24.ro

Drumul Național 17C, care face legătura între județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, este blocat pe ambele sensuri în localitățile Coșbuc și Romuli, informează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Bistrița-Năsăud.

Astfel, potrivit CJSU Bistrița-Năsăud, la Coșbuc s-a produs o alunecare de teren, în urma căreia aluviunile au ajuns pe partea carodabilă și au blocat drumul. În zonă intervin pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Coșbuc.

DN 17C este blocat și pe raza localității Romuli, tot din cauza aluviunilor care au ajuns pe carosabil.

UPDATE

SVSU și CLSU Coșbuc au degajat DN17C blocat în urma unei alunecări de teren. Traficul a fost reluat la ora 08.30 pe ambele sensuri de mers.

Totodată, CLSU și SVSU Romuli au degajat traficul pe DN 17C blocat de aluviuni în urma colmatarii unui podeț. Traficul a fost reluat la ora 8.50 pe un sens de mers, alternativ.

UPDATE 2

Probleme au fost și în orașul Sângeorz-Băi. Mai multe curți, beciuri și gospodării au fost inundate. În zonă intervin pompierii militari de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, CLSU și SVSU Sângeorz-Băi. De asemenea, SVSU Rebrișoara a intervenit în localitate pentru evacuarea apei dintr-un beci inundat, în vreme ce un echipaj de pompieri de la Secția Năsăud intervine în localitate pentru evacuarea apei dintr-un garaj inundat.

FOTO: Radu Sîrbu – www.mesager24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.