Ministerul Apărării Naţionale a scos la concurs 1800 de posturi.Pentru ocuparea acestora se pot înscrie tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, care au absolvit cel puţin ciclul liceal inferior sau o şcoală de arte şi meserii.

 

Centrul Militar Judeţean Bistriţa-Năsăud selecţionează, în vederea instruirii şi angajării, 51 de soldaţi pentru unităţile militare din garnizoanele din Bistriţa şi Prundu Bârgăului. Înscrierile se pot face până în data de 24 aprilie. 

Pentru unităţile militare din judeţul Bistriţa-Năsăud sunt scoase la concurs 51 de locuri în garnizoanele Bistriţa şi Prundu Bârgăul. Dintre acestea, şapte sunt alocate tinerilor care au stagiul militar îndeplinit, iar celelalte pentru cei care nu au trecut prin armată, atât băieţi, cât şi fete.

Tinerii vor beneficia de un loc de muncă sigur, asistenţă medicală gratuită, compensaţii pentru activităţi desfăşurate în condiţii speciale, gratuităţi în ceea ce priveşte transportul, echipamentul militar, hrana, compensaţie pentru chirie în condiţiile repartiţiei în altă localitate decât cea de domiciliu.

De asemenea, tinerii au dreptul să urmeze, în condiţiile legii, orice formă de perfecţionare a pregătirii aparţinând învăţământului militar sau civil.

 

Paul Bucur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.