Două noi decese asociate infecției cu noul coronavirus au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în județul Bistrița-Năsăud, bilanțul privind persoanele decedate urcând astfel la 41.

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, o femeie și un bărbat au murit după ce s-au îmbolnăvit de COVID-19.

Femeia avea 78 de ani și fusese internată în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Bistrița din data de 14 iunie. Din păcate, starea sa de sănătate s-a înrăutățit și la data de 18 iunie pacienta a decedat. Femeia avea și afecțiuni oncologice.

În privința celui de-al doilea deces din ultimele 24 de ore, în acest caz a fost vorba despre un bărbat de 76 de ani care fusese internat în secția de Boli Infecțioase la data de 10 iunie. Ulterior, la data de 15 iunie, acesta a fost transferat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde a și decedat în dimineața zilei de 19 iunie. Pacientul suferea și de alte afecțiuni: diabet zaharat tip II, cardiopatie ischemică cronică, hipertensiune arterială std. II.

De la debutul pandemiei și până acum, 41 de persoane din județul Bistrița-Năsăud au fost răpuse de COVID-19, în vreme ce în țară au fost înregistrate 1.484 de decese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.