Poliţistul Cristian Cioacă, suspectat că şi-a ucis soţia în urmă cu cinci ani, are motive să se teamă. Dacă, până acum, anchetatorii nu au reuşit să îl trimită în judecată pentru omor, în lipsa cadavrului, noul procuror susţine că are probe serioase împotriva lui.

Mai mult, acesta a mai obţinut, în trecut, condamnarea unui bărbat, pentru crimă, fără să aibă cadavrul victimei. Procurorul Romulus Varga, cel care a preluat cercetarile, susţine că are dovezi noi în cazul Elodia Ghinescu, avocata din Braşov dispărută fără urmă de 5 ani.

La sfârşitul săptămânii trecute, în apartamentul în care au locuit cei doi soţi, anchetatorii au găsit pete noi de sânge la îmbinările dintre pereţi şi podea. Potrivit Pro tv, au luat cu ei marginile duşumelei pentru analize amănunţite.

La percheziţie a fost prezent şi Cioacă împreună cu avocata lui. Dosarul a fost completat şi cu o nouă mărturie, a unei persoane care îi cunoaştea pe Elodia şi pe soţul ei, suspectat c-a ucis-o. Acum, procurorul Romulus Varga trebuie să decidă dacă va mai aduna probe sau îl va trimite în instanţă pe Cioacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.