Antrenorul Gloriei, Ovidiu Sabau a declarat intr-o coonferinţă de presă faptul că urmeză un retur fosrte greu pentru jucătorii săi şi i sfătuieşte să dea dovadă de seriozitate şi dăruire. 

Duminică, de la ora 15 ,Gloria Bistrita va întâlni formaţia Rapid Bucureşti. Sabău consideră că deşi Rapidul are probleme financiare, pe jucătorii nostri i aşteaptă un meci foarte greu si vor trebuii să îl adopte ca-tare.

Referitor la meciul de duminică cu Rapid, Sabau se simte obligat să răsplătească suporterii Gloriei, iar echipa să înceapă returul cu o victorie. Sabău se aşteaptă  ca din primele trei meciuri să obţină minim 4 puncte, mai ales că revenirea jucătorilor:Sânmârtean, Zaharia si Bajenaru, lotul Gloriei va devenii mult mai valoros şi mai greu de învins acasă.

Cât despre jucători, Sabău susţine că niciunul dintre ei nu garantează niciunuia locul în echipă şi penrtu cei apatici care nu sunt legaţi numai prin contract de echipă consideră că nu au ce căuta în echipă.

Lotul pentru partida cu Rapid ce se va desfasura duminică, de la ora 15 este urmatorul: Tătăruşanu, Albuţ, Miclăuş, Joao Pedro, Ciuca, Velcovici, Negrean, Mărginean, Nalaţi, Ciprian Petre, Enescu, Sânmârtean, Coroian, Zaharia, Silvăşan, Roman, Anca şi Hora.

Tarifele biletelor vor fii astfel: tribuna 0- 30 de lei;  tribuna 1 – 20 de lei; peluza – 5 lei.

Primele 20 de persoane, din categoria: pensionari, elevi, studenţi, persoanel cu dizabilităţi sau… femei plătesc 2,5 lei intrarea, dar vor vedea meciul de la peluză.

 

Paul Bucur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.