Iubita lui Axel Witsel, Rafaella Szabo, s-a născut în Braşov, în urmă cu 22 de ani. La vîrsta de doi ani a emigrat alături de părinţii ei în Belgia.

Aici l-a cunoscut pe jucătorul pe care Zenit a plătit aproximativ 40 de milioane de euro. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni în perioada în care Witsel încă mai evolua la Standard Liege.

Relaţia lor a rezistat testului anilor, iar Rafaella l-a urmat pe Witsel la Lisabona şi acum, la St. Petersburg. "Ne-am bucura să venim cîndva şi în România, dar în vizită. Witsel are un potenţial uriaş, cred că mai are foarte multe de arătat în fotbal.", a declarat Rafaella în exclusivitate pentru gsp.ro.

Cei doi tineri îndrăgostiţi locuiesc deja împreună, iar una dintre pasiunile lor este aceea de a călători. "Ne place să călătorim. Fiecare loc este diferit şi are minunăţiile sale locale. Cea mai mare distracţie a fost în Guadalupe pentru muzică, dans, fericirea şi primirea localnicilor, chiar daca sînt săraci.", a mai afirmat iubita lui Witsel.

Mijlocaşul belgian a debutat în meciul cu Terek la Zenit şi a jucat timp de 21 de minute, însă echipa lui a pierdut cu scorul de 0-2.

"În prezent mă interesez doar de meciurile lui Axel. Merg mereu la jocurile sale de acasă şi, uneori, şi în deplasare, atunci cînd tatăl lui mă însoţeşte".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.