Monica Davidescu are mari emoţii pentru că va participa la Dansez pentru tine şi ştie că va fi foarte dificil. Actriţa va fi nevoită să stea mai puţin timp acasă, astfel că fetiţa ei, Dora, va rămâne mai mult în grija soţului Aurelian Temişan.
Monica Davidescu Soţul promis fetiţa noastră Dansez pentru tine
"Stie ca are mai mult de stat cu Dora. Mi-a promis ca se va ocupa mai mult de ingrijirea ei acasa, pentru ca pentru ca efortul fizic la repetitii si in emisiune este mare si epuizant. Mi-a spus sa ma odihnesc acum, caci atunci nu voi mai putea", a declarat Monica Davidescu pentru protv.ro.
"Fetita va merge si la cresa la un centru educational, o parte din zi, iar pentru a doua parte ma voi baza pe vecina si prietena mea Mariana, care ma ajuta de fiecare data", a completat ea.
Monica Davidescu nu se teme de concurenţă şi de munca grea de la "Dansez pentru tine", dar îi va cere sfaturi partenerului de viaţă care a participat la această competiţie în urmă cu câteva sezoane.
"Stiu ca e mult de munca, eu nu ma dau in laturi cand e vorba de dat o mana de ajutor. Voi intinde aceasta mana de ajutor partenerului meu cat ma vor tine puterile. Sper sa fim si placuti de public pentru a primi votul telespectatorilor si sper ca vom fi suficient de buni sa primim note mari de la juriul deja consacrat ca fiind unul extrem de atent", a spus actriţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.