Pepe: "Sunt cel mai norocos bărbat că am întâlnit-o pe Raluca! Dumnezeu m-a răsplătit, nu credeam că mai există fete ca ea”
Pepe este un bărbat împlinit alături de soţia lui, Raluca, care în urmă cu câteva săptămâni i-a dăruit o fetiţă, Maria.
Pepe norocos bărbat Raluca Dumnezeu răsplătit
Pepe a dezvăluit că este foarte fericit în sânul familiei. Cântăreţul este înnebunit după fiica lui, de nici o lună, şi îi este recunoscător lui Dumnezeu pentru soţia pe care o are.
"Primele cuvânte pe care le-am spus când am văzut-o pe Maria a fost: e fetiţă. Am sperat că va fi băiat până în ultima secundă. Este ca un îngeraş, e o minune de fetiţă, e foarte cuminte şi delicată. Raluca se ocupa în cea mai mare parte de creşterea micuţei. Este ajutată de mamele noastre, atunci când are nevoie. Nu, nu am schimbat niciun scutec până acum", a spus Pepe pentru ziare.com.
"Ne dorim şi un băieţel, dar trebuie să treacă cel puţin un an. Asta nu înseamnă că dacă voi avea tot fetiţă nu voi fi la fel de fericit. Maria e un îngeraş, e frumoasă, cuminte, e o binecuvantare. În ceea ce o priveşte pe Raluca, mă consider cel mai norocos bărbat că am întâlnit-o. Nici nu credeam că mai există astfel de fete. Este o fată extrem de blândă, cuminte, frumoasă şi mai ales o mamă iubitoare. Consider că m-a răsplătit Dumnezeu", a mai spus acesta.
În urmă cu câţiva ani era slabă şi îşi permitea să pozeze mai mult dezbrăcată, acum s-a transformat radical! Cine e cântăreaţa care s-a "împlinit" aşa de mult?
În urmă cu câţiva ani realiza şedinţe foto provocatoare în care îşi permitea să renunţe la haine şi să îşi acopere "părţile esenţiale" cu o blăniţă roz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.