După ce vizitat mănăstirile de pe muntele Athos, vedeta s-a întors total schimbată de acolo. Se simte mult mai aproape de Dumnezeu şi de natură şi are generozitatea de a-şi împărtăşi sentimentele cu prietenii de pe Facebook.
comuniune Iisus Hristos natura daniel buzduganÎn urmă cu câteva săptămâni, Daniel Buzdugan a urcat pe Muntele Athos unde a vizitat mănăstirile şi a stat de vorbă cu preoţii de acolo. Vedeta s-a întors complet transformată din acel lăcaş al Domnului şi nu ezită să-şi posteze pe reţelele de socializare gândurile şi credinţele.
Astfel, Daniel şi-a pus la Cover Photo pe Facebook o fotografie care-l smbolizează pe Iisus Hristos.
"Toată lumea mă întreabă ce-i cu semnul ăla de lânga poza mea de profil….Este simbolul lui Iisus Hristos, iar pe margine este rugăciunea inimii : DOAMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUESTE-MA PE MINE PACATOSUL! E un simbol creştin, nu altceva", a explicat Buzdugan pe reţeaua de socializare.
Pe lângă faptul că a devenit mult mai credincios şi nu se ascunde să recunoască acest lucru, vedeta a învăţat să iubească şi natura. Daniel a postat recent o poză în care a surprins frumuseţea unei flori de grădină.
"Floricica asta se numeşte oleandru şi este foarte parfumată", a notat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.