Loredana Groza a declarat pentru PRO TV Magazin că este mereu pasionată de muzică şi îi place să adopte cât mai multe stiluri şi genuri.
"Probabil că genul pe care nu l-am abordat încă îl voi inventa. Caut mereu noi sunete, vreau să sparg clişee, să privesc muzica din toate unghiurile, cu ochi proaspeţi, inocenţi.Chiar dacă sunt aceleaşi note muzicale şi avem la îndemână aceleaşi unelte, preocuparea mea este de a trece dincolo de lucrurile evidente şi de ceea ce este la modă", a spus Loredana .
"Faptul că stau şi scriu cântece, caut orchestraţii, stau mult în studio, am şi concerte, am nevoie de linişte. Asta mă ajută să mă regăsesc şi să pot asculta muzica interioară. Imi place să ascult Radio Cultural, radiourile care difuzează muzica fără E-uri, necomercială. Vreau ca muzica să mă inspire, să mă relaxeze, să mă facă să visez", a mai spus ea.
Lori a dezvăluit şi de unde îi vine inspiraţia şi energia: "De când mă ştiu, sunt îndrăgostită de ceva sau de cineva. Dragostea este izvorul meu de energie, fără dragoste nimic nu se leagă".
Întrebată care este cea mai mare extravaganţă pe care a făcut-o ca şi cântăreaţă, ea a răspusns: "Am inventat conceptul. Ce pot să spun mai mult de atât?! Pentru mai multe detalii ascultaţi Extravagantza…"cu şapca într-o parte, îmi permit s-ajung departe!"".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.