Ştirista pare să fi descoperit din nou fericirea alături de Mircea Dihel, unul dintre cei mai tineri executivi ai unei companii de leasing. Deşi cei din jurul ei insinuau că nu a trecut peste despărţirea de afaceristul Oliver Arghirescu şI că, mai mult, încearcă încă să-i intre în graţii, ei bine, Geanina nu numai că l-a uitat, dar are un nou iubit care o face să radieze. Paparazzii cancan.ro i-au fotografiat pe cei doi împreună, iar imaginile grăiesc de la sine.
S-a iubit mai bine de doi ani cu antreprenorul Oliver Arghirescu şI deşi apropiaţii le prevesteau un viitor lung împreună, în primăvară s-au despărţit. Ruptura s-a produs în cel mai civilizat mod posibil cei doi rămânând prieteni buni. Oliver nu a ezitat să-i fie alături şI să o ajute în perioada în care mama ei a avut probleme de sănătate şI a necesitat tratament chirurgical într-o clinică privată din Viena. Această apropiere a fost interpretată greşit de unii dintre amicii lor, care au catalogat-o drept o tentativă de împăcare lansată de Geanina.Fotografiile realizate de paparazzii cancan.ro însă, prezintă toată această poveste într-o cu totul altă lumină. Geanina este din nou fericită, dar alături de un alt bărbat. Cel care i-a redat zâmbetul larg este Mircea Dihel, directorul companiei Ţiriac Leasing, pe care o conduce din 2009. Mircea este un bărbat prezentabil, are 34 de ani, cu nouă mai mult decât Geanina, şI are o reputaţie solidă în mediul afacerilor, fiind considerat un tânăr de succes. În paralel, în plan personal, el pare un tip atent care ştie cum să facă o femeie fericită.
În imaginile obţinute de paparazzii cancan.ro se vede cu ochiul liber că Geanina radiază în prezenţa lui. Sexy şI extrem de naturală, bruneta zâmbeşte continuu şI nu ezită să-şi scoată la înaintare atuurile fizice. Rochiţa de bumbac pe care ştirista a purtat-o la una dintre întâlnirile cu Mircea, a dezvăluit aproape tot. A fost nevoie doar de o rafală de vânt ca sânii să împungă materialul subţire şI coapsa să-i fie complet expusă, un ajutor binevenit în jocul seducţiei. O altă întâlnire s-a desfăşurat într-un cadru mai intim, pe o terasă de pe malul Lacului Snagov. Ca şI la cea anterioară, ştirista a zâmbit şI a râs încontinuu fiind oprită sporadic de sărutările lui Mircea.

Deşi par doi îndrăgostiţi aflaţi la început de drum, din informaţiile noastre, relaţia lor este destul de avansată. Mircea, şI el tată, şI Geanina (mamă a unui băiat), le-au făcut deja cunoştinţă copiilor lor, iar ieşirile în parc în formulă de patru au intrat deja în rutină.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.