Deşi au divorţat de ceva timp, există încă speculaţii legate de motivele care au stat la baza despărţirii dintre Marina Almăşan şi Victor Socaciu. La şase luni de la despărţire, Marina Almăşan a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.ro că ar fi divorţat de mai mult timp dacă ar fi avut 200.000 de euro ceruţi de Victor Socaciu, care a şantajat-o pentru a intra în posesia acestei sume.
Noi informaţii apar în legătură cu divorţul dintre Marina Almăşan şi Victor Socaciu şi despre partajul dintre cei doi, iar mărul discordiei pare să fie cei 200.000 de euro pe care realizatoarea Tv i-a plătit fostului soţ.

Contactată de CANCAN.ro, Almăşan a declarat că intenţiona să divorţeze de Socaciu în urmă cu mai mulţi ani, însă nu a făcut acest lucru din motive financiare. "Victor m-a ameninţat că nu-mi dă divorţul, dacă nu-i plătesc cei 200.000 de euro şi dacă nu-i cedez vila noastră de la Cornu. Am fost pur şi simplu şantajată de fostul meu soţ. Intenţionam să divorţez acum mai mulţi ani, însă am amânat pentru că atunci nu aveam aceşti bani. A trebuit să fac împrumut la bancă ca să am aceşti bani şi ca să mă pot despărţi. Victor putea să găsească o cale mai elegantă", a declarat Marina Almăşan.

Avocata realizatoarei Tv declara în luna aprilie a acestui an că Marina a vrut să facă pasul spre divorţ acum patru-cinci ani, fără a face însă vreo referire la bani. "Cred că sunt un cuplu care a hotărât demult să se despartă", spunea avocata Marinei Almăşan.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.