Un localnic din satul Celei, orasul Tismana, si-a violat propria sora. Mihail Bratiloveanu, in varsta de 56 de ani, este acuzat ca a intrat in casa peste propria sora, cu trei ani mai mare, pe care a obligat-o sa intretina relatii sexuale.

Victima este si acum marcata de cele intamplate. Aceasta povesteste cu groaza ce s-a intamplat: "A intrat peste in casa si s-a pus cu picioarele pe mainile mele ca sa nu mai pot face nimic. Am inceput a tipa, dar mi-a pus mana la gura, iar cu cealalta mi-a dat cu capul de recamier. M-am luptat cu el si sunt toata vanata, pe maini ti pe picioare. M-am luptat cu el, dar m-a violat. A spus sa stau ca o sa-mi fie bine. Nu am mai putut sa fac absolut nimic, nicio miscare. Dupa ce mi-a dat drumul, a tras pe mine chilotul pe care l-a rup, pantalonul si o bluza si am spus ca imi este rau si sa trebuie sa beau putina apa. Eu aveam apa pe hol, dar numai de apa nu am stat. Am luat-o prin curte in vale si am strigat la doi vecini".

Judecatoria Targu-Jiu a emis pe numele violatorului mandat de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile. Acesta este un individ foarte periculos, fiind arestat de mai multe ori.
sursa: click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.