Astăzi a avut loc prima înfăţişare în procesul pe care i l-a intentat Silviu Prigoană soţiei sale, Adriana Bahmuţeanu. Aceasta s-a prezentat la Judecătoria Sectorului 3, pe când Silviu Prigoană a preferat să nu vină.
Adriana Bahmuţeanu nu a înţeles decizia soţului ei de a nu se prezenta în instanţă. "Am avut emoţii, azi-noapte n-am dormit. Sper să treacă repede. Asta este procedura. Înţeleg că s-au respectat regulile impuse în astfel de situaţii. Cine ştie, poate îl chemau problemele ţării pe Prigoană. Nu înţeleg de ce nu a venit să-şi susţină cauza. Aş fi vrut să îl privesc în ochi şi să-l întreb ce vrea de la viaţă. Nu am avut ocazia. Am depus şi noi o cerere pentru încredinţarea copiilor", a povestit Adriana la Antena 1.

Ea a spus că a depus la dosar nişte înregistrări audio, dar nu a vrut să dea mai multe detalii despre aceste probe. "Mai multe nu pot să spun până ce probele nu sunt audiate în instanţă. Judecătorul trebuie să decidă asupra corectitudinii şi asupra veridicităţii lor. Nu pot să dezvălui ce se află în acele înregistrări", a subliniat Bahmu.

"Am venit cu doi martori. Unul dintre aceştia este moaşa unuia dintre copii, o prietenă foarte bună. Ea venea la noi în casă destul de des. E confidenta mea, cunoaşte foarte multe amănunte din viaţa noastră de familie. Asta pot să vă confirm şi eu, că Mihăiţă era intimidat de Prigoană. Dar nu pot să spun că el nu s-a purtat frumos cu copiii. Nu pot să spun că Prigoană e un monstru, dar ar fi putut să aibă un alt fel de atitudine faţă de micuţii noştri. Un copil rămâne cu traume, evident, după un astfel de tratament", a mărturisit Adriana Bahmuţeanu.
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.