Ia te uită cine se lasă pe mâna photoshopului: chiar Lady Gaga. Acesta a fost aspru criticată pentru acest lucru, mai ales că ea este una dintre cele îşi încurajează fanii să se iubească şi să se accepte aşa cum sunt.
Iubiţi-vă voi aşa cum sunteţi, dar  eu mai scot ceva kilograme pe computer.
Trăim într-o lumea în care nu cred că se mai găsesc coperte de reviste fără retuşuri. De la exagerări grosolane până la mici retuşuri (chestii de luminozitate, de culori), iar Gaga ar fi trebuit să refuze să fie editată, oricât de Vogue ar fi acea revistă.
Există şi posibilitatea ca totul să fie scornit şi în realitate să se fi apelat la alte trucuri pentru coperta revistei. Şi prin trucuri ma refer la unghiurile din care a fost realizată poza, diferit de cel din care a fost realizat materialul video.
Au ajuns atât de pricepuţi în toate chestiile astea că nimic nu-i exclus. Bine, pentru unii s-ar mai fi putut edita poza pentru a ajunge mai aproape de perfecţiune 🙂 )
De data aceasta vă las pe voi să daţi verdictul: “photoshop la greu” vs  ”e chestie de unghiuri” vs  ”vi se pare, nu e nimic editat”.
După continuare aveţi şi o scurtă galerie, în caz că vreţi să elucidaţi misterul 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.