După vacanţa judecătoarească, Oana Zăvoranu tocmai a primit citaţia care anunţă recursul în procesul pe care l-a pierdut, în luna iulie, fiind foarte încrezătoare: "Abia a venit hârtia pentru recurs. Se începe recursul pentru prima fază, adică fondul, după 15 zile de la data primirii citaţiei. Aşa că vorbim despre ceva total neinteresant cum este şI Pascu, de altfel. Mai bine s-ar preocupa de o chestiune realmente importantă, serioasă şI gravă, cum ar fi dosarul penal de la DIICOT unde are grave probleme pentru violarea corespondenţei, acces fără drept la mesageria telefonului, şantaj, ameninţare etc. A făcut un linşaj mediatic fără precedent împotriva mea, timp de un an. Acolo o să fie tare drăguţ pentru mine . Restul… sunt bufeuri de procesoman ale unui ins care nu poate trăi cu ideea că l-am lăsat pentru că nu l-am mai iubit", a declarat Oana, pentru CANCAN.

 

Vedeta este foc şI pară că fostul soţ i-a pretins daune morale şI mai ales de pe urma faptului că a afirmat că intenţionează să doneze toţi banii câştigaţi pentru a ajuta copiii orfani: "Un proces are trei faze: fond, apel, recurs. Abia a fost fondul şI acum pentru că a fost vacanţa se reia recursul pentru fond. Rău e să fii prost şI disperat după bani. Deh, are nevoie de bani că nu stă ca pe roze nici pe departe aşa cum a vrut să lase impresia, că aşa fac ei, se fălesc şI cu ce nu au! Nu o să pupe, aşa că poate cânta la altă masă că asta e ocupată. Subiectul Pascu şI aerele lui pe nimic mă plictisesc! L-am făcut destul de celebru, că înainte de a vinde divorţul abia avea vreo tăiere de moţ amărâtă! Aş aprecia să ştie că dacă are ce mânca cu Fiona e că a vândut la tarabă căsnicia noastră de opt ani! Ăsta e Pascu, un ins care şi-a vândut onoarea şI viaţa pentru nişte bani şI acum are tupeul ordinar să spună că l-am păgubit şI că l-am făcut ţigan? Ce e el, suedez, norvegian, îi este ruşine cu originile lui? Vai, dragă, nu a mai avut concerte că l-am făcut eu rom şI că are pantaloni roz? A venit cu un martor căruia îi era ruşine de ce tâmpenii fusese pus să zică: că cică era cu el în piaţă şI nu a mai putut lua o cântare că I s-a spus că are pantaloni roz! Auzi oligofrenie! Dar altfel se laudă cât de bine îi merge după divorţ Vezi dacă nu are carte? Păi tocmai se contrazice: păi ori îţi merge foarte după divorţ ori a avut de suferit şI nu a mai avut cântări. Se contrazice şI mai are şI neruşinarea să spună că vrea banii pentru copiii orfani! Păi eu nu l-am văzut în opt ani să ducă o ciocolată la un copil orfan. Vrea să fie filantrop pe banii mei. Să facă donaţii pe banii lui de sute de milioane, dar asta nu o să se întâmple niciodată, că ştiu cine e Pascu., ghinionul lui", ne-a mai spus Zăvo.

Vedeta n-a trecut peste toată perioadă tumultuoasă de după divorţ şI încă îi mai aruncă vorbe grele lui Pepe, deranjată de comentariile lui de anul trecut: "Să stea cu capul plecat şI să se ruşineze că nici un bărbat nu a făcut vreodată aşa un circ cu soţia lui. E demn de tot dispreţul meu şI al tuturor femeilor care au fost soţii şI al bărbaţilor care au divorţat decent şI au lăsat soţiilor vile şI maşini. El se dă mare boier, dar îmi intentează procese pentru că i-am luat furculiţe sau tirbuşoane. Mă oripilez la propriu", a mai spus Oana
Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.