Ionuț Peica și sora sa Bianca sparg sute de euro pe dedicații cu manele, în cluburi. Alături de cei doi se află avocatul George  Iorgovan, fiul celui supranumit „părintele Constituției”, Antonie Iorgovan.

Potrivit surselor noastre, George Iorgovan este cel care l-ar fi apărat pe Ionuț Peica în dosarul în care a fost acuzat că a condus băut și cu permisul suspendat. Accidentul a avut loc pe 13 mai 2017, Ionuț Peica intrând cu bolidul pe care îl conducea într-un stâlp de electricitate, motiv pentru care junele s-ar fi ales cu o fractură de femur și de coloană cervicală. Inițial, Peica a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, iar mai apoi la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

Peica jr. a fost trimis în judecată în septembrie 2017, însă instanța s-a pronunțat abia în luna mai anul acesta, Ionuț Peica fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Toate astea nu îl împiedică pe tânăr să petreacă, pe bani mulți, cu maneliști și mult alcool.

Acum junele bistrițean își duce veacul prin Capitală, unde este student la Universitatea Româno-Americană, conform surselor Gazeta de Bistrița.

Despre Bianca Peica se spune urmează Dreptul. Tânăra este însă și înamorată, sursele noastre devoalând faptul că ar fi într-o relație cu un renumit dezvoltator imobiliar Andrei Ceaușescu, supranumit Andrei Hectar devoratorul de vedete. Asta cu toate că, prin 2017 cei de la wowbiz.ro scriau despre bistrițeanca noastră că s-a cununat cu
luptatorul de MMA Nicolo Bonati. Una peste alta, Bianca a fost ținta ziarelor de scandal, după ce a postat sute de fotografii sexy pe contul său de Instagram, fiind supranumită „cea mai dezinhibată fată de milionar din România”.

5 COMENTARII

  1. Voi spargeti normele cu informatii eronate si filmulete vechi. Habar nu aveti ce scrieti si despre cine. Cu facultatea despre care precizati voi aiurea absolvita, Ionel urmeaza si medicina. Sunteti exact ca stirea asta: neinteresanta, falsa, invechita si mincinoasa. Daca nu aveti cu ce sa umpleti site-ul, mai bine v-ati reorienta spre un job serios si nu mai dezgropati mortii pe cativa lei.

  2. ce frumos sparg odraslele banii, in timp ce tac’su jupânul ia cu sila terenurile fraierilor.
    poate faceti o ancheta cum intra cu tractoarele primavara pe terenurile amaratilor (majoritatea batrâni si neputinciosi) care le au inregistrate la APIA ca fânate si le ara „pentru ca poate”.
    aia îsi risca banii pe care trebuie sa-i dea înapoi la APIA deoarece destinatia terenurilor a fost schimbata iar nesimtitul de „mare fermier” îsi întretine odraslele cu bani nemunciti.
    singura consolare a iobagilor e ca periodic, Cineva de Sus îi mai da câte o „palma” acestui mafiot.

  3. Si ce? sunt copii de oameni mega celebri, au pozitie, au bani. Unul a fost Antonie Iorgovan, a fost tatal Constitutiei pe care a scris-o si putini sunt suficient de inteligenti sa o inteleaga, baiatul lui este un avocat celebru, are si o fiica cu avocata Anamaria Mihalcescu nascuta in 2005. Iar Peica are pentru ca a muncit,daca incalca legea, era inchis pana acum. Este incalcare de lege sa te distrezi? nu este, este ok.

  4. Nu ești bine informat, prietene! Iorgovan Antonie a avut o fiică cu avocata Anamaria Mihălcescu, fiică născută în 2005, nu Iorgovan George, George e frate cu fiica profesorului autor de constituție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.