Sportiva constănţeană Laura Pricop şi-a confirmat valoarea şi la turul Campionatului Naţional de juniori la haltere, competiţie desfăşurată în Bucureşti, care a contat şi pentru Cupa României.
Legitimată la LPS „Nicolae Rotaru” CSS, unde este pregătită de Angheluş Beşleagă, Laura, în vârstă de 14 ani, a câştigat în capitală trei locuri întâi la categoria 48 kg, învingând din nou halterofile mai mari decât ea ca vârstă. În plus, la smuls, a stabilit un nou record personal, 61 kg, vechea sa performanţă fiind 57 kg. La aruncat, şi-a egalat recordul, 78 kg, eşuând la limită în tentativa de a realiza 81 kg.
„Competiţie de competiţie, căutăm să ne îmbunătăţim performanţele, pentru a putea prinde Campionatul European de juniori II, din Polonia, din luna august a acestui an. După întrecerea de la juniorii mari, urmează Naţionalele de tineret (26 – 30 aprilie, Bucureşti), dar testul decisiv pentru Laura în vederea includerii în lotul pentru Euro va fi turneul final al CN de juniori II, care se va disputa la Constanţa, în perioada 13 – 18 iunie a.c. Dacă Laura va realiza atunci 65 kg la smuls şi 85 kg la aruncat, nu are cum să nu prindă Europenele. La întrecerea de la Constanţa, care va fi foarte puternică, sperăm să obţinem patru titluri (două la băieţi, două la fete)”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, Angheluş Beşleagă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.